søndag 10. januar 2010

Det går fortsatt bra!

10. januar og jeg har klart å holde alle nyttårsforsettene mine - juhuuuuu :-) Selv om det bare er litt over en uke -så er jeg stolt! Har nemlig en tendens til å starte på nytt hver mandag ( fordi jeg sprekker hver tirsdag:-))Selv om musklene er støle og kroppen roper etter sjokolade - så er jeg evig optimist!!

Har en tendens av scrappe sperre igjen, men er vel heller et mangel på nok tid til å sette seg ned.... januar er virkelig i gang og dagene raser avgårde. Godt å komme i dur etter en lang og deilig juleferie - men det går litt vell fort i svingene til tider.

Har begynt på den første julegaven i 2010 - strikker på en genser, men som den utolmodige personen jeg er så går det ALT for sakte. Har så mye jeg har lyst til å lage.... Trinesøster hadde et hefte med så mange fine oppskrifter som bare MÅ strikkes. Det minner meg på hvor mye jeg savner søstrene mine.... synes de bor ALT for langt borte! Håper de flytter hjem snart, eller i hvertfall nærmere!!

Nå er det søndags kveld, ungene er lagt og jeg ladder opp til ny uke i mitt "nye" liv. En god natt søvn nå - og så er det bare å hoppe i det:-)

1 kommentar: