onsdag 14. juli 2010

Sommerferie

Da er årets sommerferie snart over. Nyter de siste dagene av ferien hjemme sammen med ungene. I år har jeg for første gang hatt 5 uker ferie - noe som virkelig har vært deilig! Vi startet ferien med to herlige uker på La Manga sammen med et vennepar og deres tre unger. Det var nydelig å bare kunne slappe av, stresse ned og sole seg i 14 dager! Både ungene og vi voksne koste oss sammen. Været var bra, maten god og vinen billig:-) Kan det bli bedre?'
Her hjemme har vi ikke hatt en eneste sommerdag etter at vi kom hjem. Hadde håpet at jeg skulle fått tatt med ungene på stranden og kost oss litt utendørs før jeg begynte på jobb igjen, men slik ble det da ikke.... Håper bare at godværet til slutt finner veien hit til Lofoten også, selv om det ikke akkurat ser slik ut akkurat nå! Eneste positive med været er at vi har fått gjort mye inne disse fridagene. Jeg har ommøblert for aller første gang, taket på loftet er malt og veggene i stua har blitt malt. Noe må man jo finne på når det er 12 grader og regn ute:-)
Har ryddet kontoret og gjort klart for litt scrapping. Begynner med å legge ut to Loer jeg scrappet før vi dro til Spania. Etterpå skal jeg inn på nettet og bestille meg mere kartong og stæsj - LYKKE!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar