fredag 3. juni 2011

MIn første bok!


Hurra!! Jeg har lest min første bok på mange, mange år! Kan ikke huske sist jeg leste noe annet enn kiosklitteratur og fagbøker - og disse ble kun skummlest. Hjernen min er nemlig koblet slik sammen at jeg kan lese MANGE sider uten å få med meg noe som helst (tenker jo konstant på andre ting)

Slet virkelig med å komme i gang med boken. I løpet av de første 10 sidene tror jeg boken ble lagt bort for godt i hvertfall tre ganger. Men jeg hadde egentlig bestemt meg for at denne SKULLE jeg lese - så den ble plukket frem igjen. Jeg har også lest hvert ord i boken nøye. Dvs at jeg for hver gang jeg merket at sidene fløy uten at jeg fikk med meg noe - begynte på nytt der jeg datt ut! Brukte noen uker på å få lest den ferdig, men det var virkelig verdt det!!

Boken traff meg skikkelig. Hovedpersonen er slett ikke ulik meg selv og jeg hadde meg mange gode latterutbrudd mens jeg virkelig levde meg inn i situasjonene. Samtidig ga det meg en skikkelig tankevekker og jeg tror faktisk mange biter i livet mitt falt på plass mens jeg leste boken. Alle småstressede småbarnsmødre med alt for mange jobber ( unger, hus, mann, ordentlig jobb osv) burde ta seg tid til å lese denne boken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar