søndag 8. januar 2012

Tapas

Det er en utfordring å finne lavkarbo - mat som passer inn i rutinene våre og som alle liker. Hver fredag og lørdag lager vi noe godt til kvelds og koser oss sammen. Det går stort sett i pizza, lasanje, tako og tapas. Valget var lett denne første lavkarbo-helga. Det ble tapas!



Denne fredagen besto den av:

Hjemmelagde kjøttboller
kyllingvinger
gulrøtter
sukkererter
minimais
natchos ( ikke til meg)
rømmedressing av lettrømme
hjemmelagd rømmedressing av sæterrømme
salat med rødløk, tomat, fetaost og litt soltørkede tomater

Fantastsik enkelt og så kan alle spise det de liker og kan spise :-)


Oppskrift på kjøttboller:

500 g kjøttdeig
1/2 chili
salt og pepper
2 fedd hvitløk
1/2 glass fetaost
olje fra fetaosten

Finhakk chili og hvitløk og ha det i kjøttdeigen.
Bland inn salt og pepper etter smak
Knus fetaosten inn i kjøttdeigen - her må man bruke hendene
bland inn en god dæsj av oljen fra fetaosten

Form til små kjøttboller og stek på pannen - NYDELIG!!!!

1 kommentar: