mandag 25. juni 2012

Erkjennelse

Har (etter mye om og men - og uttalelser fra ulike leger) erkjent at jeg har gått på en smell og at jeg må ta dette alvorlig for at jeg i det hele tatt skal bli bra. Var på sykehuset på fredag og fikk nok en gang påpekt hvor ille det sto til med kroppen min, men det var noe med HVORDAN denne damen sa det som fikk meg til å innse at det FAKTISK er sant.

Etter å ha brukt helgen på å reflektere over livet mitt og hvilke endringer som må til - uten å bli så veldig mye klokere - så fant jag ut at jeg måtte scrappe en LO om hvordan jeg har det. Kanskje mest for å virkelig realisere det for meg selv og for å hjelpe meg på  vei til å finne ut hvilke endringer jeg må gjøre fremover.

Selv om jeg ennå ikke har mistet humøret og troen på at det skal bli bedre - så er jeg redd for at det skal skje og skal derfor gjøre mitt ytterste for at det skal bli bedre fremover.1 kommentar:

  1. Oi!! Dette var en sterk LO!! Måtte inn å se på bloggen din etter at jeg fant kommentaren fra deg! Det du lager er så flott!! Skal legge deg til bloggene jeg følger. Håper du finner ut av livet ditt! For to år siden tok jeg en avgjørelse og skiftet jobb... Har ikke angret.
    Men nå er jo jeg mye eldre, du har så mye mer i hverdagen enn jeg! Klem fra Anne-Eddie ;D God bedring!

    SvarSlett